неделя, 26 февруари 2012 г.

Благодаря!

През изминалата седмица имах възможност да посетя фондация "Карин дом" във Варна (http://karindom.org/bulgarian/) и да постажувам в техния център за работа, обучение и терапия на деца със специални нужди. Тъй като всичко стана много неочаквано и набързо за пръв път тръгнах занякъде без да имам никакви планове и очаквания. И хората, децата и нещата, с които успях да се запозная, да срещна, да усетя и да почувствам ме дариха с много положителни емоции, вдъхновение и творчески заряд.

Първа беше срещата ми с морето. За първи път виждах морето през зимата и само по себе си за мен това си беше повод за радост. Но тези прекрасни и многобройни лебеди, които спокойно си се разхождаха по пясъка и се носеха в морето бяха вече повод за мигове на наслада и въодушевление!






В следващите дни имах щастието да срещна и да се запозная с страхотните хора и професионалисти от "Карин дом", чиито любов, спокойствие и търпение, излъчващи се от действията им в работата с децата, силно ме впечатлиха и ми дадоха нова вяра, сили и енергия да продължавам напред. 
А срещите ми с прекрасните дечица, които посещаваха центъра, оставиха много силен отпечатък в мен и със сигурност много често и още дълго време ще се сещам за тях!
Тази седмица във Варна остави една много дълбока диря в мен и БЛАГОДАРЯ е думичката, с която мога да дам израз на случващото се!


Благодаря, море! Благодаря ви, дами от "Карин дом"!
 Благодаря, деца! (не искам да изброявам имена, за да не пропусна някой)
Благодаря, Живот!








3 коментара:

  1. Мире, колко хубаво, че си отишла до Варна и така ти е харесало там... Снимките са чудесни... Морето е супер през зимата. Само за теб... или за всички, такова каквото е, без кича на "морския туризъм". Хубава седмица!

    ОтговорИзтриване
  2. Здравей!

    Благодарим ти за хубавите думи и много се радваме, че нашият град, морето и Карин Дом са те изпълнили с толкова топли, положителни емоции!

    Публикувахме твоя отзив на нашия уебсайт, можеш да видиш статията в раздел Новини и събития.

    Весел ден!

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Здравейте!
      Благодаря за споделянето на моя пост на вашата страница!Много приятна изненада беше това за мен. Ех, това виртуално пространство...:)

      Хубави дни и от мен:)

      Изтриване