петък, 2 януари 2015 г.

За старото ново начало

ЧНГ! Нека бъдем здрави, нека бъдем истински, нека бъдем себе си и сътворяме и сбъдваме заедно мечти, радости и красота! Да са ни светли, топли и обични дните!

И случи се така, че в началото на новата година, изпълена с повечко и различни емоции и вълнения продължавам сбъдването на една своя мечта и искам да споделя, че  "Детство под дъгата" намери своя нов дом и кът в СЕРЕНДИПИТИ - пространства за общуване: https://www.facebook.com/serendipity.prostranstva  и от 13.01 (вторник) индивидуалните и групови Монтесори занимания за деца на възраст между 2г.и 6г. и Монтесори групите за игра за по-мъничките започват да се провеждат отново.
От м.02 започвам да водя и една нова полудневна програма за деца на възраст между 2г. и 5г."МОНТЕСОРИ ДОБРО УТРО". Монтесори заниманията в нея ще се провеждат под формата на всекидневни сутрешни полудневни занимания (от 8,30ч. до 12,30ч.) в малка група от 8 деца, а сформирането на групата вече започна. Ако проявявате интерес към тази програма или имате въпроси, пишете ми на: mirosiv@gmail.com или звъннете на 0889 310 534.

Монтесори центърът "Детство под дъгата "в "Серендипити - пространства за общуване" е едно защитено място, осигуряващо спокойствие, нежна грижа и топлота, където с помощта на  Монтесори развиващи занимания и стимулиращи активности, учейки чрез игра и преживяване, чрез творчество и забавление, подкрепяме и следваме Детето в процеса на естественото му развитие, растеж, разкриване и разцъфтяване.
Заедно с груповите Монтесори занимания за различните възрастови групи, в центъра се провеждат и индивидуални Монтесори занимания както и терапевтични такива за деца със специални нужди.
Тук е място, където да си различен, не е недостатък, а предимство и възможност.

И дано да ни е по-светло и слънчево, по-лекичко и благодатно!Няма коментари:

Публикуване на коментар