сряда, 5 септември 2012 г.

Включване в Монтесори заниманията


Вижте как може да участвате в Монтесори заниманията на Фондация "Детство под дъгата":

1. Започна записването за груповите Монтесори занимания през новата учебна година в Детство под дъгата за деца на възраст между 15 месеца и 4 години и за деца със специфични образователни потребности. Заниманията ще се провеждат в сряда от 11,00ч.-12,30ч., в петък от 9,30ч.-11,00ч. и два пъти месечно в събота от 11ч.-12,30ч. (датите за съботните занимания ще се обявяват допълнително на: http://montessoriundertherainbow.blogspot.com/p/blog-page_16.html
Групите са за деца с придружител (в началото) и са за максимум  до 6 деца.

Монтесори заниманията са структурирани съгласно принципите Монтесори педагогиката и включват сетивно, когнитивно развитие  и запознаване с околния свят чрез отделните Монтесори тематични занимания и игри, които всяка седмица ще бъдат различни, работа/игра с Монтесори материали, развитие на двигателни умения чрез йога игри и упражнения, поле за изява на детски творчески вдъхновения чрез интересните приложни дейности с естествени материали и забавни мигове с песнички и танци. 
За участие е необходимо предварително записване на e-mail: mirosiv@gmail.com или на тел.: 0889 310 534
Цена: Цената на едно занимание е 15лв., а абонаментното посещение е с месечна карта (за 4 посещения) – 48 лв. и тримесечна карта (за 12 посещения) – 120 лв.

2. Започва и записването за индивидуални Монтесори занимания. Те са подходящи за подкрепа на хармоничното и цялостно развитие на всички деца – деца без специфика в поведението и развитието, както и такива със специални образователни потребности и особености в развитието на говора, общуването, социалното поведение, двигателните и когнитивните способности и умения.
За повече информация: Мирослава Иванова, Монтесори педагог, тел.:0889 310 534 и e-mail: mirosiv@gmail.com

3. От 22.09 (събота) Фондация „Детство под дъгата” разширява своята дейност като създава нова група за социализация и развитие за деца със специфични образователни потребности. Първото занимание ще се състои на 22.09. (събота) от 9,45ч.-10,45ч. Участието във всички занимания в новата група е изцяло безплатно. При желание и интерес за участие и за повече информация моля пишете на mirosiv@gmail.com или позвънете на 0889 310 534.

 

Нека срещите ни през новата учебна година бъдат изпълнени с много нови детски открития и вдъхновения, много весели мигове, усмивки и сърдечна топлина! 
Няма коментари:

Публикуване на коментар